Project omschrijving

Identity Games bedenkt en ontwikkelt al jaren de mooiste spellen voor consumenten en bedrijven. Monopoly, Escape Room, Who’s The Dude en Tweet Beats als één van de bekendste.

De content studio bedacht een social media strategie voor Tweet Beats en Who’s The Dude. Oftewel: we namen een duik in het leven van moeders, peuters en pubers…

“De passie voor muziek maken is mij niet met de paplepel ingegoten. Maar de drive heb ik altijd gehad. Nu maar hopen dat Pip meesnoept van mijn enthousiasme🤘 En zo niet, ook goed. Maar zolang we er samen plezier aan kunnen beleven geniet ik hier héél erg van! Als ik gitaar speel krijgt zij haar gitaar om ‘mee te spelen’, we zingen samen, vanaf volgend jaar wil ik haar meenemen naar muziek festivals en ritme oefenen met @tweetbeats. Onwijs leuk speelgoed voor kinderen (en ouders 😆) die van muziek houden!” – daddyhox

Give me a break! Eerlijk is eerlijk, moeders willen soms ook wel eens een momentje rust. Tijdens het koken, koffiedrinken met een vriendin of de was doen is zo’n klein kindje niet altijd handig op je arm. What to do? Pak Tweet Beats uit de kast, een iPad en open dit bijbehorende Instagram kanaal. Dat staat namelijk vol met talloze spelletjes, liedjes om na te spelen en veel leuks voor kids. Op Facebook is de content daarentegen geheel voor moeders. Herkenbare situaties, video’s van andere moeders en humor.

Om Tweet Beats te lanceren, gingen we een samenwerking aan met Daddy Hox. Muzikaal én vader van dochtertje Pip. Hij maakte samen met Pip een video om Tweet Beats te introduceren. Zien? Bekijk ‘m hier.

Voor wie The Dude niet kent: hij is relaxed, onhandig en maakt de meest bizarre dingen mee. The Dude komt tevoorschijn tijdens iets té gezellige avonden met vrienden thuis. Avonden waarop er vooral veel gelachen wordt. En daar speelt het Instagram kanaal van The Dude perfect op in. Zo vind je er bijvoorbeeld don’t laugh challenges, #dudesnackes, woordkeuzes van The Dude en Dude inspiratie voor Dude-avonden.