Project omschrijving

Gezelligheid, lekker eten, een ongedwongen sfeer en altijd dat beetje extra waarop je stiekem hoopt.

Loetje begon zo’n 40 jaar geleden als biljartcafé, totdat de ossenhaasbiefstuk van Ludwig ‘Loetje’ Klinkhamer op tafel verscheen. Al snel zat de zaak vol liefhebbers – en nog steeds. Loetje is een begrip. En niet alleen in Amsterdam. De afgelopen jaren is Loetje enorm gegroeid. Meer vestigingen, meer fans. 

Tijd om een kritisch naar de social media kanalen te kijken! De content studio schrijft een social strategie voor Loetje op Facebook en Instagram, maakt een bijbehorende social huisstijl en fotografeert content waar Loetje maanden mee vooruit kan. Zien? Check: www.instagram.com/loetje_restaurant.

“Laten we Loetje een persoon maken. Een gezellige vriend, die goed kan koken en waar je altijd kunt aanschuiven.”

Loetje maakt gevatte grapjes, geeft je een onzijdig gevoel, houdt wel van een lekker biertje, is niet vies van wat vrouwelijk schoon, luistert naar wat je te vertellen hebt, praat niet over wereldproblematiek maar vindt actualiteiten wel smullen, geeft je tips of je wil of niet en zet bovenal iets lekkers op tafel. Zijn biefstuk en friet vallen áltijd in de smaak. En het mooie is, je vrienden, familie en collega’s kun je wanneer dan ook gezellig meenemen. Die vinden hem namelijk net zo gezellig.